Låssmedens Blogg
LÅSSMEDENS BLOGG

Välkommen till Låssmed Stockholms nya blogg!

Här ger vi dig information och goda råd om lås, dörrar, låsbyten och säkerhet.

Trygghet är det viktigaste i livet och säkra lås betyder säkra hem. Hemma ska man känna sig trygg och säker. Man ska även känna sig säker på att ingen kan ta sig in när man själv är ute, eller bortrest. Därför är det väldig viktigt att ha inbrottssäkra lås som en pålitlig och erfaren låssmed har installerat.

Lindhagensplans Låsservice är din låssmed i Stockholm och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp med lås och dörröppning: Vi utför låsbyten, låsöppningar, reparerar inbrottsskador, kodlås, etc. VI är på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. Låssmeder och låsjour i Stockholm, 7 dagar i veckan.

Vi tillhandahåller låsjour i hela Storstockholm dygnet runt och hjälper till med bland annat låsöppning, kopiering och tillverkning av extranycklar. Hos oss hittar du även passersystem som digitala fastighetsboxar och passerläsare. Låsjour som kommer när du behöver. Våra erfarna låssmeder är redo att hjälpa dig när du behöver hjälp. Har du tappat bort nycklarna? Har du haft inbrott? Har nycklen fastnat i låset? Vi hjälper dig snabbt och effektvit!

TAPPAT NYCKLARNA?

Tappat nycklarna?
En av de värsta sakerna man kan råka ut för är att tappa bort dörrnycklarna, speciellt om man bor ensam! I den här bloggposten berättar vi vad du ska göra om du tappar bort dina dörrnycklar och blir utelåst. 

LÄS MER

FLYTTAT? BYT LÅS!

Flyttat? Byt lås!
Det en bra idé att byta lås om du flyttar in i en ny bostad, lokal, garage eller förråd. Tänk på att det kan finnas kopior på dörrnycklarna ute på vift och det är bäst att försäkra sig om att man har koll på nycklarna som finns.

LÄS MER

ÄR LÅSET SÄKERT?

Är låset säkert?
Hur vet man om ett lås är säkert? Certifierade lås är märkta med särskilda symboler som du kan hålla utkik efter när du ska köpa ett lås. Vilken låsklass är säkrast? Läs mer om märkningen i den här bloggposten.

LÄS MER
  

RING: 08 - 13 31 31


DÖRRÖPPNING OCH LÅSJOUR 24/7

Våra låssmeder är på plats på 20 - 40 minuter 7 dagar i veckan.

VISA - MASTERCARD - SWISH


SMS: 070-736 36 61

Designed by HTML Codex