Tappat nycklarna?
Har du tappat bort din dörrnyckel? Byt lås, för säkerthets skull!

Tappat nycklarna?

Naturligtvis behöver du ringa en låssmed om du har tappat bort nycklarna.

Ring en professionell låssmed. Det finns inga garantier om du inte anlitar en pålitlig och erfaren låssmed. Var fvaksam på Google adwords annonsörer med okända mobilnummer. Leta efter fföretag med många bra recensioner och se även upp för låssmeder som annonserar på Facebook, det har förekommit bedrägerier på sociala nätverk. Kolla gärna upp låsfirman på www.allabolag.se innan beställning för att undvika bedrägare.

Byt lås


Även om du har extranycklar i någon låda och låssmeden öppnar dörren är det viktigt att du byter lås. Därför att det kan hända att någon har hittat dina nycklar och vet var du bor. Det är sällsynt, men det kan hända. Att förebygga är bättre än att bota. Det kan också hända att nycklarna har blivit stulna.

Spara låssmedens nummer i mobilen.


Att ha låssmedens nummer i kontaktlistan är praktiskt. Gör också en kopia av de nya nycklarna: Överväg att lämna ett par nycklar till en betrodd granne eller släkting så att du inte behöver ringa en låssmed om du tappar bort dem igen.

Som du har sett är det viktigaste när du tappar bort dina husnycklar att inte bli nervös. Oroa dig inte, låssmeden öppnar alla dörrar, men se till att anlita en pålitligt smed för att undvika obehagliga överraskningar.


TILLBAKA TILL BLOGGEN >>

RING: 08 - 13 31 31


DÖRRÖPPNING OCH LÅSJOUR 24/7

Våra låssmeder är på plats på 20 - 40 minuter 7 dagar i veckan.

VISA - MASTERCARD - SWISH


SMS: 070-736 36 61

Designed by HTML Codex